Palvelut

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Verotus

Yritysjärjestelyt

Kirjanpito

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Oma nimetty kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja toimiva varahenkilöjärjestely varmistaa palvelun sujumisen joka tilanteessa. 

Lisäksi on erityisen hyödyllistä, että lain kirjaimen täyttämisen lisäksi Tilitarhan asiakkaana saat kirjanpidosta ajantasaista ja luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta tuottaa säästöjä ja turvallisuutta!

Ulkoistamalla palkkahallintosi säästät aikaa ja rahaa. Samalla vähennät riskejä siirtämällä palkka-asiat pois yrityksen omasta hallinnosta. Sinä voit keskittyä olennaisiin asioihin, kuten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä myyntiin

Verotus

Verotus on monimutkainen kokonaisuus, jossa pelkkä yrityksen veroihin keskittyminen ei riitä. Onnistunut verosuunnittelu edellyttää sekä yrityksen että yrittäjän ja/tai yrityksen omistajien verotuksen huomioimista kokonaisuutena.

Tilitarha Oy:n asiantuntijat ovat hyvin perillä erimuotoisten yhtiöiden verotuksesta ja verosuunnittelusta.

Tilitarhasta saat asiantuntevaa neuvontaa ja konsultointia haasteellisissa veroasioissa sekä liikejuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Yritysjärjestelyt

Yritystoiminnan aloittaminen

Laadimme kaikkien eri yritysmuotojen perustamisasiakirjat. Hoidamme tarvittaessa myös yrityksen rekisteröinnin kaupparekisteriin sekä muihin tarvittaviin viranomaisrekistereihin. Autamme myös sopivan yritysmuodon valinnassa.

Yritystoiminnan muutokset

Tilitarha Oy auttaa yritysmuodon muutostilanteissa, niin että muutokset sujuvat sekä yhtiö- että vero-oikeudellisesti ongelmitta. Autamme tarvittavien sopimusten laadinnassa ja hoidamme ilmoitukset viranomaisille.