Yritys

Tilitarha Oy

Tilitarha Oy on vuonna 1993 perustettu Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto Espoossa. Toimimme asiakkaidemme luotettavana kumppanina kaikissa taloushallintoon liiittyvissä asioissa.

Taloushallinto

Ajantasainen kirjanpito on yrityksen tärkeimpiä menestystekijöitä. Se on yrityksen toiminnan perusta, jonka pohjalta sekä yrityksen omistajat, yhteistyökumppanit että viranomaiset voivat tehdä oikeita päätöksiä oikeaan aikaan.

Vero- ja lakipalvelut

Verotus on monimutkainen kokonaisuus, jossa pelkkä yrityksen veroihin keskittyminen ei riitä. Onnistunut verosuunnittelu edellyttää sekä yrityksen että yrittäjän ja/tai yrityksen omistajien verotuksen huomioimista kokonaisuutena.

Tilitarha Oy:n asiantuntijat ovat hyvin perillä erimuotoisten yhtiöiden verotuksesta ja verosuunnittelusta.

Yritysjärjestelyt

Laadimme kaikkien eri yritysmuotojen perustamisasiakirjat. Hoidamme tarvittaessa myös yrityksen rekisteröinnin kaupparekisteriin sekä muihin tarvittaviin viranomaisrekistereihin.

Tilitarha Oy auttaa yritysmuodon muutostilanteissa, niin että muutokset sujuvat sekä yhtiö- että vero-oikeudellisesti ongelmitta.

Palkkahallinto

Palkanlaskenta tuottaa säästöjä ja turvallisuutta!

Ulkoistamalla palkkahallintosi säästät aikaa ja rahaa. Samalla vähennät riskejä siirtämällä palkka-asiat pois yrityksen omasta hallinnosta. Sinä voit keskittyä olennaisiin asioihin, kuten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä myyntiin -Tilitarha Oy hoitaa palkanlaskennan!